Kernwaarden

De kernwaarden van Refresco Benelux vormen de grondbeginselen van onze organisatie. Ze geven aan hoe wij ons willen profileren en onderscheiden. Iedere medewerker van Refresco Benelux is zich hiervan bewust en handelt vanuit zijn of haar functie binnen de context van de volgende 5 kernwaarden:

 

afbeelding marktgedrevenMarktgedreven

Wij begrijpen de markt en gebruiken deze kennis om op effectieve wijze zowel onze klanten als onszelf voordeel te bieden. Wij streven ernaar de voorkeursleverancier te zijn van onze klanten. Wij zijn ons ervan bewust dat onze producten de naam dragen van onze klanten en dat wij namens hen handelen. Daarom moeten zij het middelpunt vormen van al onze activiteiten. Als wij hen optimaal van dienst zijn, zullen hun activiteiten toenemen. En als zij groeien, zal ook ons bedrijf floreren.

 

afbeelding ondernemend

Ondernemend

Onze cultuur en onze bedrijfsvoering is gebaseerd op ondernemerschap. Wij zien onszelf als een winnend team dat zeer doelgericht is. Wij herkennen kansen en reageren adequaat om te kunnen profiteren van de potentiële voordelen. Onze instelling is zeer hands-on en initiatiefrijk. Wij genieten van elke uitdaging en onze beloning is het eindresultaat. Met andere woorden, wij genieten van wat we doen en wij genieten van winnen.

 

afbeelding verntwoordelijk

Verantwoordelijk

Als een van de toonaangevende bedrijven in onze branche nemen wij onze verantwoordelijkheid ten aanzien van gezondheid, veiligheid, duurzaamheid en het milieu uiterst serieus. Wij zijn er sterk op gericht de duurzaamheid van onze toeleveringsketen voortdurend te verbeteren. Wij streven naar open, transparante en eerlijke communicatie.

 

afbeelding innovatief

Innovatief

Wij zijn actief in een snel bewegende, dynamische bedrijfstak. Om onze voorsprong te behouden moeten wij innoveren. Zowel in onze processen als in onze wijze van zaken doen. Wij moeten de moed hebben om te innoveren en grenzen te verleggen. Wij stimuleren onze medewerkers nieuwe en alternatieve manieren van werken te vinden en ons niveau te verbeteren. Innovatie vindt plaats in elk product, elk proces en ook elke persoon.

 

afbeelding excellent

Excellent

Wanneer we een mogelijkheid zien om te excelleren, dan grijpen we die kans. Wij zijn voortdurend op zoek naar oplossingen om dingen te verbeteren. Wij stimuleren de samenwerking tussen onze bedrijven zodat we zoveel mogelijk van elkaar kunnen leren. Wij streven naar excellentie in onze producten, productie, service en bovenal onze mensen. Excellentie stelt ons in staat onze voorsprong te behouden in alles wat we doen.